Németország legrégebbi és legnagyobb karikagyűrű márjáka hazájában piacvezető, nagy hagyományokkal és elismeréssel.

Rendelhető

Listaár: 98.050 Ft
Cikkszám: M1144SF

Forgalmazó: Ékszer Partner Kft.
Modell: Easy Light
Nem: Női & Férfi
Ékszer típusa: Karika gyűrű
Ékszer alapanyaga: Fehér arany – Sárga arany 14 K 585 ‰
Ékszer szélessége: 4 mm
Vastagsága: 1,1 mm
Felület: fényes - selyemmatt
Külső profil: enyhén domború
Belső profil: enyhén domború (Komfort)
Kövek száma: -
Kövek mérete: -
Kövek típusa: -
Átlagsúly: 5,30 gramm
Megj: Rendelés esetén a szállítási határidő 1 hónap

Hiszem, hogy a SZERELEM a legcsodálatosabb érzés, mi két ember között szövődik, és ha óvjuk, vigyázzuk, egy életen át tart. Meggyőződésem, hogy ezt a kincset csakis maximális szakmai odafigyeléssel és precizitással készített,tökéletes karikagyűrűkkel képvíselhetjük.

 

A modellek megtervezését és kivitelezését egy olyan több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kreatív csapattal végezzük, akik egyaránt nagy hangsúlyt fektetnek az időtállóságra, a nemesi tradíciókra, ezen túlmenően a kényelmi szempontokra, és az egyedi megjelenésre is.
Termékeink a legmodernebb német csőöntésű technológia alkalmazásával, számítógép-vezérelt (CNC) gépsorok segítségével készülnek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gyűrűk gyártása során semmiféle forrasztást nem alkalmazunk, még többszínű gyűrűk esetében sem.
Belső felületük enyhén domború kialakítású (comfort fit), ezáltal rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak tulajdonosaik számára.
Egy- és többszínű, köves és kő nélküli, valamint többféle felületkezelésű (pl.: selyemmatt, jégmatt, gyémántvésett, különleges mart felületű, vagy tükörfényes) karikagyűrűket is készítünk a legváltozatosabb igény szerint. Ezek variációs lehetőségei szinte végtelenek.

 

Arany ékszerek forintban megjelölt ára listaár, mely az arany aktuális világpiaci árának és az euro árfolyamának ingadozásának függvényében változhat.

 

0%