Németország legrégebbi és legnagyobb karikagyűrű márjáka hazájában piacvezető, nagy hagyományokkal és elismeréssel.

Készleten

Listaár: 20.900 Ft
Cikkszám: ST1091

Modell: Silvertrends
Nem: Női
Ékszer típusa: Fülbevaló
Ékszer alapanyaga: Az ékszer 925/1000 tisztaságú ezüstből készül amely ellátott a Nemesfémviszgáló És Hitelesítő Intézet (NEHITI) Magyar hitelesítési fémjelével.
Ékszer színe: Ezüst
Mérete: -
Antiallergén: Igen
Csomagolás: Gyári Silvertrends ékszer díszdoboz.
Garancia: 12 hónap

Kiváló minőségű, gyönyörű formatervezésű Unique arany és ezüst ékszerekkel várjuk kedves vásárlóinkat. Ezüst fülbevalók, ezüst karkötők, ezüst nyakláncok, ezűst gyűrűk, arany fülbevalők, arany karkötők, arany nyakláncok és nyaklánc medálok. 

A Unique&Co sikertörténete 1993-ban kezdődött Németországban.
Az alapítók célja, hogy legyen végre egy jó minőségű márka a divatékszer piacon, ami megfelel a minőséget szerető és a különlegességet kedvelő vásárlók igényeinek. Bizonyítani akarták, hogy igenis a divatékszer piacra is lehet magas minőségű terméket készíteni. A későbbi sikerek igazolták őket és a márka népszerűsége azóta is töretlen.

Az Unique&Co ezüst fülbevalói a magas minőségű gyártási színvonalnak köszönhetően tartósak és időtállóak. A színezett (arany és rosé arany) fém részek PVD bevonattal készülnek, mely a gyártás során szorosan összekötődik az ezüsttel, rendkívül szilárd felületet képezve rajta. Ennek eredményeképpen a színezés nem pattog le, mivel ez a módszer tartósabb védelmet biztosít a fém elemeknek.

A Unique&Co márka képviseletében kívánjuk minden kedves vásárlóknak, hogy legyen boldog tulajdonosa egy Unique&Co ékszernek!

Figyelem! Az ezüst ékszerek forintban megjelőlt ára listaár, mely az ezüst aktuális világpiaci árának és az euro árfolyamának ingadozásának függvényében változhat,

0%