Németország legrégebbi és legnagyobb karikagyűrű márjáka hazájában piacvezető, nagy hagyományokkal és elismeréssel.

Rendelhető

Listaár: 26.900 Ft
Cikkszám: ME-567

Forgalmazó: Maxmax Magyarország Kft.
Nem: Női
Ékszer típusa: Ezüst fülbevaló
Ékszer színe: Ezüst
Ékszer alapanyaga: Sterling ezüst
Ékszer finomsága: 925 ‰ Sterling ezüst
Ékszer bevonata: 18 karátos arany bevonat
Zárszerkezet: Beakasztós
Egyéb díszítés: -
Méret: 1,7 cm X 1,7 cm
Garancia: 12 hónap
Csomagolás: Gyári díszdobozban

Kiváló minőségű, gyönyörű formatervezésű Unique arany és ezüst ékszerekkel várjuk kedves vásárlóinkat. Ezüst fülbevalók, ezüst karkötők, ezüst nyakláncok, ezűst gyűrűk, arany fülbevalők, arany karkötők, arany nyakláncok és nyaklánc medálok. 

A Unique&Co sikertörténete 1993-ban kezdődött Németországban.
Az alapítók célja, hogy legyen végre egy jó minőségű márka a divatékszer piacon, ami megfelel a minőséget szerető és a különlegességet kedvelő vásárlók igényeinek. Bizonyítani akarták, hogy igenis a divatékszer piacra is lehet magas minőségű terméket készíteni. A későbbi sikerek igazolták őket és a márka népszerűsége azóta is töretlen.

Az Unique&Co ezüst fülbevalói a magas minőségű gyártási színvonalnak köszönhetően tartósak és időtállóak. A színezett (arany és rosé arany) fém részek PVD bevonattal készülnek, mely a gyártás során szorosan összekötődik az ezüsttel, rendkívül szilárd felületet képezve rajta. Ennek eredményeképpen a színezés nem pattog le, mivel ez a módszer tartósabb védelmet biztosít a fém elemeknek.

A Unique&Co márka képviseletében kívánjuk minden kedves vásárlóknak, hogy legyen boldog tulajdonosa egy Unique&Co ékszernek!

Figyelem! Az ezüst ékszerek forintban megjelőlt ára listaár, mely az ezüst aktuális világpiaci árának és az euro árfolyamának ingadozásának függvényében változhat,

0%