Németország legrégebbi és legnagyobb karikagyűrű márjáka hazájában piacvezető, nagy hagyományokkal és elismeréssel.

Készleten

Listaár: 8.900 Ft
Cikkszám: JF02389040

Márka: Fossil
Nem: Női
Ékszer típusa: Fülbevaló
Ékszer alapanyaga: 316 rozsdamentes Nemesacél /antialergén, magas kopásállóságú/
Ékszer alapszíne: Ezüst
Ékszer második színe: -
Ékszer második alapanyaga: -
Köves: Igen, Cirkonia
Méret: 1,4 x 1,3 x 0,5 cm
Csomagolás: Gyári díszdoboz
Garancia: 12 hónap jótállás

Női ékszereink között megtalálja a FOSSIL, Unique, Silvertrends, SKAGEN, Tommy Hilfiger, Swarovski kíváló termékeiket. Mindegyik márka kíválló minőséget képvisel, melyek a legújabb trendek követése mellett, klasszikusokat is gyártanak. Válogasson kedvére kiváló minőségű női karkötőink, fülbevalóink, nyakláncaink, gyűrűink, nyaklánc medáljaink között. 

A Unique&Co sikertörténete 1993-ban kezdődött Németországban.
Az alapítók célja, hogy legyen végre egy jó minőségű márka a divatékszer piacon, ami megfelel a minőséget szerető és a különlegességet kedvelő vásárlók igényeinek. Bizonyítani akarták, hogy igenis a divatékszer piacra is lehet magas minőségű terméket készíteni. A későbbi sikerek igazolták őket és a márka népszerűsége azóta is töretlen.

Az Unique&Co ezüst fülbevalói a magas minőségű gyártási színvonalnak köszönhetően tartósak és időtállóak. A színezett (arany és rosé arany) fém részek PVD bevonattal készülnek, mely a gyártás során szorosan összekötődik az ezüsttel, rendkívül szilárd felületet képezve rajta. Ennek eredményeképpen a színezés nem pattog le, mivel ez a módszer tartósabb védelmet biztosít a fém elemeknek.

A Unique&Co márka képviseletében kívánjuk minden kedves vásárlóknak, hogy legyen boldog tulajdonosa egy Unique&Co ékszernek!

Figyelem! Az ezüst ékszerek forintban megjelőlt ára listaár, mely az ezüst aktuális világpiaci árának és az euro árfolyamának ingadozásának függvényében változhat,

0%