Barsi Ékszer

Németország legrégebbi és legnagyobb karikagyűrű márkája, hazájában piacvezető, nagy hagyományokkal és elismeréssel.

Rendelhető

A termékről személyesen a Barsi Ékszerüzlet, Széchenyi utcaban vagy telefonon a +36 30 235 0672 számon érdeklődhet.


Listaár: 380.700 Ft
Cikkszám: B19

Forgalmazó: Ékszer-Partner Kft.
Nem: Női & Férfi
Ékszer típusa: Karika gyűrű
Ékszer alapanyaga: Fehér arany 14 K 585 ‰
Ékszer szélessége: 6 mm
Kövek száma: 16
Kövek mérete: 1,00 mm
Kövek típusa: Swarovski Cirkónia
Átlagsúly: 12,30 gramm

Megj: Rendelés esetén a szállítási határidő 1 hónap

 

A gyűrűk megtervezését és kivitelezését egy olyan több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kreatív csapattal végezzük, akik egyaránt nagy hangsúlyt fektetnek az időtállóságra, a nemesi tradíciókra, ezen túlmenően a kényelmi szempontokra, és az egyedi megjelenésre is.
Gyűrűk a legmodernebb német csőöntésű technológia alkalmazásával, számítógép-vezérelt (CNC) gépsorok segítségével készülnek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a termék gyártása során semmiféle forrasztást nem alkalmazunk, még többszínű gyűrűk esetében sem.
Belső felületük enyhén domború kialakítású (comfort fit), ezáltal rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak tulajdonosaik számára.
Egy- és többszínű, köves és kő nélküli, valamint többféle felületkezelésű (pl.: selyemmatt, jégmatt, gyémántvésett, különleges mart felületű, vagy tükörfényes) karikagyűrűket is készítünk a legváltozatosabb igény szerint. Ezek variációs lehetőségei szinte végtelenek.

 

Arany ékszerek forintban megjelölt ára listaár, mely az arany aktuális világpiaci árának és az euro árfolyamának ingadozásának függvényében változhat.

Az árak egy pár karikagyűrű árát tartalmazzák, mely különböző méretek esetén eltérhet. Ha a modellek közül bármelyik elnyeri tetszésüket, a kép alatti kód megjegyzésével, az alábbi üzleteinkben megtekintheti és felpróbálhatja a kíválasztott gyűrűket.

Szekszárd, Tartsay V. u. 9 INTERSPAR

ÓRA-ÉKSZER ÜZLET
7100 Szekszárd Széchenyi u. 32

Szekszárd, TESCO áruház üzletsor

 

Hiszem, hogy a SZERELEM a legcsodálatosabb érzés, mi két ember között szövődik, és ha óvjuk, vigyázzuk, egy életen át tart. Meggyőződésem, hogy ezt a kincset csakis maximális szakmai odafigyeléssel és precizitással készített,tökéletes karikagyűrűkkel képvíselhetjük.

Hasonló termékek

Karikagyűrűk/B18

Rendelhető
Súly:12,30 gramm (54 - 63 méret esetén)
Kód: B18
358.200 Ft

Karika gyűrűk

Rendelhető
Súly: 11,10 gramm (54-63 méret esetén)
Kód: A686
363.900 Ft

Karika gyűrűk

Rendelhető
Súly: 12,2 gramm(54 - 63 méret esetén)
Kód: RA605SF
358.300 Ft