Németország legrégebbi és legnagyobb karikagyűrű márjáka hazájában piacvezető, nagy hagyományokkal és elismeréssel.

Rendelhető

Akciós ár: 29.990 Ft -> 26.000 Ft
Cikkszám: SGW-300H-1AVER

Nem: Férfi
Stílus: Sportos
Műanyag tokozás acél rámával: Az óra tokja könnyű, de tartós műanyagból készül. Egyes részei acél borítással védettek.
Műanyagszíj: Az óraszíj tartós, vízálló műanyagból készül
10 BAR nyomásig fokozottan vízálló:Az óra 10 BAR nyomásig ellenáll a víz nyomásának. Úszni, fürdeni nyugodtan lehet az órában, de kemény vizisportokhoz ( jet-bike, jet-ski, vizisí ) nem ajánlott. Megfelel az ISO2281 szabványban leírtaknak.
Hidegtűrő konstrukció: ( -10 °C-ig ):Az óra tervezésénél figyelembe vették, hogy az órát nagy hidegben is működjön.
Altimeter - magasságmérő: Az óra a légnyomás alapján próbálja meghatározni a tengerszint feletti magasságot. Az óra a betáplált ISA ( International Standard Atmosphere ) adatokat használja, de szükség szerint viszonyítási magasságot is beállíthat, a pontosabb mérés elérése érdekében.
Mérési tartomány : -700 m-től 10.000 m-ig
Mérési egység : 5 méter
Barometer - légnyomásmérő:Az órába szerelt precíz nyomásérzékelő szenzor, megméri a légnyomást. A kijelzőről leolvasható a mért légnyomás értéke valamint a légnyomásváltozás grafikon. Ebből következtethet az időjárás változására.
Thermometer - hőmérő:Az órába szerelt hőérzékelő akár a levegő, akár a víz hőmérsékletének a meghatározására használható.
Mérési tartomány : -10 °C-tól 60 °C-ig
1/100 stopper 1 részidővel
Visszaszámláló riasztás:Maximum 24 óra visszaszámlálandó időtartam. A nulla elérésekor az óra hanggal
Világidő:Városkód alapján az óra automatikusan meghatározza az ottani zónaidőt.
5 egymástól független napi ébresztés: Az órán 5 egymástól független ébresztési időpontot állíthat be. Az ébresztési időpontok elérésekor az óra jelez.
Teljesen automatikus naptár: Az óra a napot automatikusan a hónapoknak, éveknek sőt még a szökőéveknek is megfelelően lépteti.
3 év várható elemélettartam
LED-es világítás: Az óra szükség szerint gombnyomásra a kisméretű LED ( fénykibocsájtó dióda ) segítségével oldalról megvilágítja a kijelzőt.
Méretek: 50.0mm x 49.2mm x 14.1mm ( MxSZxV )
Súly: 47g
Csomagolás: Originál

Férfi karóráink között megtalálja az amerikai FOSSIL kíváló termékeiket, továbbá a SKAGEN és  a Casio órakínálatait. Bövülő kinálatunkban már elérhetők a Tommy Hilfiger karórák is. Mindegyik márka kíválló minőséget képvisel, melyek a legújabb trendek követése mellett, klasszikusokat is gyártanak.

0%